Biedt een uitgebreide collectie mountainbikes en sportieve fietsen voor gebruik op de weg en off-road. Of u nu in de Benelux, de  Alpen of Dolomieten gaat fietsen, onze fietsen zijn onder de meest extreme condities getest.

In ons Experience Center hebben wij een uitgebreide collectie E-mountainbikes en E-trekking fietsen om te testen. De E-MTB is een vrij nieuwe “tak” van sport die vooral in landen waar bergen zijn verkocht wordt. Met een E-MTB kunt u probleemloos de hoogste bergen beklimmen. Uiteraard moet u zelf wel in een goede conditie verkeren. Ook als u vervent fietser bent – of ooit was – maar door uw leeftijd of gezondheid niet meer de afstanden kunt halen die u altijd afgelegd hebt, is de E-Conway de oplossing! U kunt dus langer genieten van de mooie mountainbike routes en natuur die ons land kent en daarbuiten. Ook hier geldt weer dat onze fietsen erg goed getest worden en wij testwinnaars in huis hebben!

Trendy vouwfietsen, Urban mobility! Tern vouwfietsen worden wereldwijd verkocht. De kwaliteit en vormgeving en functionaliteit is daarbij het uitgangspunt. Alle Tern fietsen zijn binnen 10 seconden op te vouwen.De collectie van Tern is opgedeeld in elektrisch, Performance, around town en touring en bestaat uit 7 model series:

  • Vektron 20” het elektrische vouwfietswonder van Tern
  • E-link 20” elektrische vouwfiets
  • Link 20” vouwfietsen die het hart van de collectie vormen
  • Joe  27,5 inch vouw-mountainbike voor in de stad / off road / trekking
  • Node 24” vouwfietsen waaronder de Node Cargo voor klein transport in de stad
  • Castro 24” vouwfietsen met lage instap
  • Verge 20” sport vouwfietsen voor optimale performance
  • Eclipse 24” sport vouwfietsen voor optimale performance

Wist u dat een 24” vouwfiets ingevouwen nauwelijks groter is dan een 20”, en hoe groter de wielen zijn, hoe stabieler de fiets is? En dat daarom toch veel consumenten besluiten een 24” model te kopen zoals de Castro of de Node? Dit alles kunt u alleen maar ervaren door te fietsen.

TERN elektrische vouwfietsen zie je steeds meer in het straatbeeld. De E-link is één van de meest verkochte modellen, voorzien van een degelijke Bafang motor. Dit jaar is de Vektron nieuw in de collectie opgenomen. Dit is één van de modernste en best afgewerkte E-vouwfietsen die er te koop is in de markt. Hij is voorzien van de krachtige Bosch aandrijving en is uiterst compact op te vouwen. In de auto, caravan, camper of thuis, in 10 seconden vouwt u de fiets in of uit. Een echte eyecatcher die Vektron, topontwerp!

Jouw QiO voor jou

Of het nu in de stad of op het platteland is, in het dagelijks leven of op de camping – de QiO kan worden aangepast aan jouw smaak en behoeften. Met zijn compacte afmetingen is hij ideaal voor een klein stadsappartement of om mee te nemen op vakantie met het hele gezin. Hoe en waar ook – de slimme e-compactfiets past bij elke situatie. Doordachte techniek en eersteklas rijcomfort zijn vanzelfsprekend.